dziarus Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 na moje zadupie pewnie na końcu dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dziarus, Tobie dopiero dzisiaj posłałem - moja żona się pomyliła i zabrała je na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 spoko loko zdążę mojego z błota otrząsnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nasze dotarły i są fantastyczne Dzięki saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Moje również dotarły i są zajFajne... czy istnieje później możliwość domówienia lub zamówienia-pytanie ślą znajomi którym już gól skacze ,że takowych nie mają :-) ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jak znajomi z forum to niech sami piszą - a jak nie to niech się rejestrują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Uhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi