boczek Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam. Mam objaw zacinania się wycieraczek na pierwszym biegu i poszukuję silniczka. Czy silnik z polifta pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam. Mam objaw zacinania się wycieraczek na pierwszym biegu i poszukuję silniczka. Czy silnik z polifta pasuje? Przerabiam to samo. Z tego co wyczytałem wystarczy w większości przypadku wyczyścić dobrze silniczek. Spórbuj, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam. Mam objaw zacinania się wycieraczek na pierwszym biegu i poszukuję silniczka. Czy silnik z polifta pasuje? tak, pasuje jak coś to mam taki silniczek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczek Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.