Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Car Audio] JL 10WXv2 + JBL-A3001

neo6364

Rekomendowane odpowiedzi

Moze zaczne od tego ze w naszym pieknym kraju duzo ludzi zachwyca sie glosnikami JBL, niestety jesli chodzi o sam glosnik basowy JBL to nie jest najlepszym rozwiazaniem patrzacna jakosc dzwieku i wykonanie (no chyba ze chodzi nam wylacznie o to zeby w aucie dudnilo i bylo nas slychac z 500m to wtedy tak JBL jak najbardziej sie nadaje).

Jest duzo firm produkojacych glosniki w podobnej cenie, ale o duzo lepszym brzmieniu i parametrach.

Jedna z takich firm jest wlasnie JL Audio :) (ale nie tylko oni)

Przyczym nalezy pamietac ze jesli chodzi o wzmaczniacze, to patrzac na stosunek cena/jakosc to JBL sobie radzi i nie mozna powiedziec tu zlego slowa (czego nie mozna za to powiedziec o blaupunkt).

A wracajac juz do tematu, to wlasnie nabylem:

-glosnik JL 10WXv2

-wzmaczniacz JBL-A3001

Po dosyc pracowitej sobocie udalo mi sie wykonac skrzynie basowa do auta :P (zalecany litraz producenta 28,32 l,  moj litraz 29 l).

Jesli wszystko dobrze policzylem to skrzynia bassowa zmiesci sie idealnie pod tylna rozpore w bagazniku :)

Zostalo mi jeszce zamontowanie owej skrzyni i wykonanie jakies ladnej zabudowy (jak juz to zrobie to wrzuce zdjecia jak mi to wyszlo) :P

post-80295-0-62386600-1424643968_thumb.jpg

post-80295-0-27636200-1424643975_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...