neo6364 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Moze zaczne od tego ze w naszym pieknym kraju duzo ludzi zachwyca sie glosnikami JBL, niestety jesli chodzi o sam glosnik basowy JBL to nie jest najlepszym rozwiazaniem patrzacna jakosc dzwieku i wykonanie (no chyba ze chodzi nam wylacznie o to zeby w aucie dudnilo i bylo nas slychac z 500m to wtedy tak JBL jak najbardziej sie nadaje). Jest duzo firm produkojacych glosniki w podobnej cenie, ale o duzo lepszym brzmieniu i parametrach. Jedna z takich firm jest wlasnie JL Audio (ale nie tylko oni) Przyczym nalezy pamietac ze jesli chodzi o wzmaczniacze, to patrzac na stosunek cena/jakosc to JBL sobie radzi i nie mozna powiedziec tu zlego slowa (czego nie mozna za to powiedziec o blaupunkt). A wracajac juz do tematu, to wlasnie nabylem: -glosnik JL 10WXv2 -wzmaczniacz JBL-A3001 Po dosyc pracowitej sobocie udalo mi sie wykonac skrzynie basowa do auta (zalecany litraz producenta 28,32 l, moj litraz 29 l). Jesli wszystko dobrze policzylem to skrzynia bassowa zmiesci sie idealnie pod tylna rozpore w bagazniku Zostalo mi jeszce zamontowanie owej skrzyni i wykonanie jakies ladnej zabudowy (jak juz to zrobie to wrzuce zdjecia jak mi to wyszlo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.