bastik Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 WitamNiestety jakiemuś durniowi się najwidoczniej nudziło i postanowił mi w samochodzie zbić lusterko, chciałbym się zapytać albo upewnić czy dobrze myślę, że w Almerze standardowo są lusterka sferyczne ? Jeżeli mam już zbite lusterko to też muszę je odkręcić żeby wymienić wkład czy można to zrobić bez odkręcania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Od kierowcy masz z martwa strefa, od pasażera zwykłe. Wyjmujesz sam wkład nie musisz odkręcać lusterka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastik Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A tak zapomniałem napisać z której strony, chodzi mi a lusterko od kierowcy czyli muszę poszukać wkładu do lusterka asferycznego.Dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.