Sourcer Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 witam kopałem trochę już na tym forum ale chyba nie ma takiego tematu posiadam Pathfindera 2.5 dci z 2007roku, trapi go kilka usterek, ale poległem na montażu haka, niby duperelka, ale nie mam lampy przeciwmgłowej i jest problem z instalacją do gniazda przy haku... rozwiązał to ktoś jakoś ?? można by pociągnąć kilka kabelków..ale nie o to chodzi, wtyczki ani kabla ewentualnego do lampy też nigdzie nie namierzyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak możesz nie mieć przeciwmgielnego z tyłu?? Jest on zintegrowany w lampie o ile dobrze pamiętam lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sourcer Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 no właśnie, sęk w tym że tylna lewa lampa zamiast przeciwmgiełki ma światło cofania... po wsi u mnie lata taki sam jak mój i ma tak samo... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A prawa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sourcer Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 obydwie lampy mają światła cofania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tu masz zdjęcie mojego Patka, produkcja 10.2006r. Jak widać lewa lampa ma przeciwmgielne a prawa światło cofania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.