nissan20d Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam Mam problem z pompą wtryskową w silniku 2.0 D w Almerze N15 z 1996r Otuż pluje mi paliwem z wałka pompy czyli ogólnie mówiąc leje się ropa na koło od pompy a co za tym idzie na pasek zembaty nie jest tego mało jakieś 3 litry na 100 km Czy podpowie mi ktoś jak to naprawić ? są tam jakieś simeringi lub coś takiego czy pompa do wymiany ? Bardzo dziękuje za pomoc Byłbym wdzięczny za każdą odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 czy któryś moderator mógłby zmienić nazwę tematu, aby był czytelny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan20d Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Przepraszam jestem nowy , nie znam się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Przepraszam jestem nowy , nie znam się na forum Zmieniłem troszkę tytuł tematu/problemu/niedomagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.