Fryc Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Chcę zasięgnąć opinii osób po zabiegu wywalenia kata. Po wywaleniu kata przez poprzednika pojawił się wkurzający w tak cichym aucie dźwięk -może ma ktoś pomysł na redukcję tego dźwięku? Na stan dzisiejszy z dnia na dzień auto coraz głośniej słychać z wydechu.W różnych autach np po wyrzuceniu kata lub pierwszego tłumika fala wędrująca wyniszcza drugi tłumik.Tłumik ma może z dwa lata zamiennik walkera bodajże.Od wywalenie kata minęło może z 6 tyśków.Jeszcze chwilę i będzie pracował jak traktor. Jak to jest u was drodzy użytkownicy P12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie lepiej katalizator założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Oczywiście myślałem o tym aż zaglądnąłem jak wygląda wydech w tym aucie.I zrozumiałem czemu jest problem $$$w tym aucie.Katalizator jest z kolektorem. Jest sposób wyciąć kupić owalny i wspawać. Kwestia czy ktoś mi zagwarantuje w dobrej cenie ,że nie będzie to pękać na spawkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja kupilem uzywany ;po ogledzinach ;byl suchy i jak patrzylem pod swiatlo bylo cos widac,zaryzykowalem za 300 zl i smiga jak nowy nawet auto mniej spala,jak jezdzilem bez kata to chdzil jak polonez heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ty faktycznie to dźwięk poloneza. Na razie tłumik końcowy się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Polonezy są OK Ale P12 to jednak faktycznie nie Polonez. Ja bym bardziej w używany oryginał szedł jak Kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.