karibox1 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Niedawno spotkałem radiowóz na trasie Koronowo-Bydgoszcz. Piękny T31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RATLOX Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo ładny, samochód pasuje do służb mundurowych. Tak jak NAVARY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Słowacka policja też jeździ t31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 zgadza sie, widziałem też t30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeźnik. Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 w żywcu widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ookami Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ten na plecach nie mógł znieść dpf a ten brytol latał w chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.