pkp30 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 witam wymieniłem akumulator i cos mi pipka co jakis czas (sygnał jest pip) na starym tego nie było nie wiem moze trza gdzies wyłaczyc albo co ????? moze ktos miał podobne zjawisko i pomoze z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 sprawdź czy ten odgłos nie jest powiązany z zapalaniem się którejś z kontrolek lub wyświetlaniem komunikatu na wyświetlaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp30 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 nie ma zadnego komunikatu na wyswietlaczu i zadna kontrolka sie nie zapala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Masz antynapad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.