Doodek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 a skąd tak dobrze znasz jego historie jak nie z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dobrze wiesz że nie z forum bo na forum o tym nie pisałeś. Na forum jedynie żaliłeś się że musisz sprzedać bo przerastają Cię wydatki na paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wszystko w pierwszym poście opisałem. Ale kończę juz ten offtop. Nie ma to sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrnismo350z Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Moje cabrio Edytowane 8 Listopada 2015 przez Mrnismo350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrnismo350z Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Ja mam czarne cabrio z fajnym spoilerem na klapie bagażnika i autko wygląda niesamowicie. przykuwa uwagę. Nawet w Niemczech mało kto nim jeździ. Spokojna rozmowa przy otwartym dachu to tak do 120 km/h. Auto doskonale na przejażdżki z orzyjaciółką. Najbardziej po otwarciu dachu podoba mi się wyprofilowany panel, pod którym chowa się dach. Trzeba pamiętać by otwierać i zamykać na płaskim podłorzu. Ja miałem problemy z zamknięciem Edytowane 8 Listopada 2015 przez Mrnismo350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi