_Wasyl_ Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czołem, Ostatnio zaczął mi charczeć przedni prawy głośnik, więc chyba nadszedł czas na drobne zmiany. Czy ktoś z Was może polecić mi jakiś serwis w Warszawie, gdzie wymienią mi głośniki + wyciszą auto? Kwestia budżetu - "bez szaleństw". Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czołem, Ostatnio zaczął mi charczeć przedni prawy głośnik, więc chyba nadszedł czas na drobne zmiany. Czy ktoś z Was może polecić mi jakiś serwis w Warszawie, gdzie wymienią mi głośniki + wyciszą auto? Kwestia budżetu - "bez szaleństw". Z góry dzięki za pomoc Ja swoje audio montowałem na radzymińskiej. Wyciszenie jednych drzwi tam chyba cos kolo 150zl kosztuje. A głośniki to lepiej kupic samemu np na alledrogo i lepiej na tym nie oszczędzać za bardzo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wasyl_ Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja swoje audio montowałem na radzymińskiej. Wyciszenie jednych drzwi tam chyba cos kolo 150zl kosztuje. A głośniki to lepiej kupic samemu np na alledrogo i lepiej na tym nie oszczędzać za bardzo ;-) No wiadomo, że oszczędzać nie należy (bo koniec końców i tak trzeba kupić droższe). Czyli mówisz, że najlepiej kupić głośniki na allegro i potem pojechać, żeby zamontowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No w ten sposób wyjdzie taniej przynajmniej z głośnikami bo w większości tych warsztatów doliczają sobie troche ;-) ja u nich jak montowałem radio i wzmaka to za kable chcieli stówę niby tak tez w sklepach chodzą ale znalazłem na spokojnie takie same za 70zl zawsze trzy dyszki do przodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wasyl_ Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzięki za odpowiedzi. Czyli ogólnie wymiana głośników zamknie się spokojnie w 200zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Sorki ale troche chyba cie w blad wprowadzilem z tym wygluszaniem, bo napisalem do nich email ile kosztuje wygluszenie to mi jakas kosmiczna sume napisali 500zl za przednie drzwi wiec to jednak nie bylo 150zl za drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.