wodnik7 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witajcie, jakos T31 mnie nie lubi. Drzwi tylne po mrozach na amen zablokowane, a teraz doszedl mikrostyk klapy, otrworzylem, rozebralem, wyciagnalem (swoja droga okropnie idiotycznie zrobiona listwa chromowana, pod kantami zbiera sie woda i jest juz rdza!), ale mikrostyk niestety jest nierozbieralny... Czy moze ma ktos z Was namiary na jego nr fabryczny ew. na zamiennik? na razie znalazlem tylko za ok 150zl, a za takie male g*** nie chcialbym az tyle placic. Wkurzony jestem ciut:(( Dziekuje, zycze Wam milego weekendu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kiedyś znalazłem całą blendę na al...ro za 20 zł, rdzewieją śruby którymi blenda jest przykręcona bo blenda jest z plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.