Stanleyc600 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witajcie, moje murano ma juz 122 tys. Km i zastanawiam sie kiedy wypada wiekszy serwis tj, oleje w skrzyni, reduktorze czy jak sie to tam nazywa oraz inne serwisowe elementy przy tym przebiegu, jest jakis manual jakas lista kojiecznych napraw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witaj ! kupiłem tez murano z przebiegiem 130 tys, km i tez jestem ciekaw co musiałbym w nim powymieniać (chodzi o sprawy eksplotacyjne) bo w nissanie to ceny z kosmosu. Napisz co wymieniałeś ( oleje ,filtry itp.) i ile cie to kosztowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyc600 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja w sumie po za standardowymi olejami nic wiecej nie robilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.