grzegorzp11 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam Jechałem wczoraj sobie swoją P11 autostradą , tak około 140 km/h , nagle samochód zaczął delikatnie zwalniać i nagle poczułem tak jakby się sprzęgło rozleciało. Na postoju żadnego biegu , kontrolka cvt nie świeci , check engine nie świeci , silnik pracuje normalnie , działa tylko parking . Lewarek przełącza się w każda , wyświetlacz reaguje ale autko nie jedzie ani do przodu ani do tyłu . Co to może być ?? aha model to P11.144 2.0 benzyna - kombi 140 km nikt nie jest w stanie mi pomóc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Czy próba odczytów błędów była robiona? - choćby na zworkę albo jakimś elm'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp11 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 dziś pójdzie na zworkę , elm nie pokazywał błędów , inne jakieś różne co ma mechanik też nie podobno trzeba mieć consult - a żeby coś z tym można było zrobić . powiedzcie co to może być jeśli nie pokaże błędów ?? dobra ściągnęliśmy miskę i wypadły "Puzzle" tak je nazwaliśmy , pełno malutkich metalowych elementów. nadszedł czas na poszukiwanie skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.