preston81 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam kolegów , chce jutro kupić żonie autko micre k12 poj 1,2 rocznik 2003 na co zwrócić uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Coz ,ja bym polecał model wyprodukowany po czerwcu 2005,wtedy usunięto wiele bolączek. Na co zwrócić uwagę? zawieszenie -luzy poduszki tuleje itp(trzepaki obowiązkowo) , elektryczne wspomaganie do liftingu ,potrafiło przyprawić o ból głowy.Musi dzialac zaraz po uruchomieniu,Również stacyjka na początku produkcji była awaryjna i zacinała się ,co potrafiło załatwić rozrusznik. No i łancuch też potrafił się wyciągać na samym początku produkcji.Auto musi palić bez problemu i na zimno i na nagrzanym silniku! są jeszcze drobnostki ale powtarzające się jak,np.problem z zamiem klapy bagażnika (switch elektryczny) to narazie tyle. Dla tego bardziej proponuje tą po lifcie w 2005 , rozwiązane sporo problemow. Żeby nie było że tylko źle, to wspaniały samochodzik ,córka nim pomyka już długo i z tych problemów to tuleje wahaczy ,mikrowłącznik klapy i szybko kończące się oryginalne tarcze ,nas spotkały.Acha ,autko nie jest za dobrze wyciszone,ale jak to w tej klasie. spala ok.6.2-do 7 po mieście a ok 5 w trasie Wartości prawdziwe ,a nie pobożne życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 no mam tutaj poj silnika 1,2 przebieg ok 130k , 2003 rok , kolor czarny , srodek jasny oczywiscie igła nie jest , ale wnetrze nie problem wymienic najgorzej deska rozdzielcza chyba cena 5500 zł wiec chyba dobra , karoseria ma kilka wgniotek i przerysowany bok - lekko kluczem lub czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ta taka jak nasza ,czarna+ jasny środek.1.2 80KM( były też słabsze 1.2 65KM) Jakoś bardzo tanio ,zalecam czujność i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 rozrzad jest na pasku czy łańcuchu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 rozrzad jest na pasku czy łańcuchu ?? Odpowiedź dałem wyżej,łańcuszek.Na pasku jest tylko diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 no myślałem że jak w p12 zaleznie od pojemności pasek lub łańcuch , dzięki za sprostowanie dzięki za pomoc jednak odpuszczam dochodza dziwne dzwieki z tego auta , luzna calkowicie obudowa filtra - zatrzaski wyłamane , do lakierowania kazdy element bo ma rysy i przycierki , sprostuje ze wgniotke ma 1 małą , luźny klosz lampy - wyłamany uchwyt , matowe lampy nawet polerka na nic się tu nie zda i cos chyba z przodu bylo robione bo chlodnica styka sie z elementami silnika , wnetrze nie wyglada jak na deklarowany przebieg ok 130 tys, zle spasowany zderzak przedni , luz na 1 tuleji wahacza dolnego (banana ), nie dziala tez lampka kierowcy i pali sie kontrolka airbag plusy cena jak za 2003 rok amorki hamulce ok nowe laczniki stabilizatora i tuleje w wahaczach czyli ktos to robil klima dziala elektryka szyb przod silnik chodzi równo ja odpuszczam dziekuje za udział w dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Cóż,cena to sugerowała,że miodu w tym ulu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 no fakt moze poszukam new bittle'a lub yarisa jakiegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Micra ma duszę.Yaris .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 nie wiem co ma yaris bo nie jechałem , ale micrą jechałem dziś i wiem tylko czego ona nie ma ale wiadomo w lepszym wydaniu byłby inny odbior tego auta w srodku nawet nawet jednak po wyjsciu z mojego niszczyciela 4,2l i wejscie do micry przezylem szok ale auto ma bybc dla zonki i jej sie bardzo podoba ten model no i jest na lancuszku co tez jest plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 I tak na prawdę,jak trafisz dobry egzemplarz (najlepiej po lifcie) jest wdzięcznym autkiem.Córce chciałem dołożyć do nowego autka ,nawet nie chce słyszeć! A parę ładnych lat już jeździ., wiec to najlepsza rekomendacja.Ale to nie była "okazja" tylko pewne na 100% 4 letnie autko jak kupowałem, od znajomej z przebiebiem 45kkm No ale ja kupowalem córce, Ty żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi