bombastik Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam wszystkich , szybko i krótko a więc tak jak w temacie , po przekręceniu kluczyka słychać klekot stukot jak by coś o obudowę stukało, potem nie ma już żadnego klekotu jak zacznie pracować silnik , czy dobrze myślę że to albo alternator albo rozrusznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 prędzej rozrusznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombastik Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ok jeżeli to rozrusznik , to mniej wiecej ile mogą mnie skasować za coś takiego bo , nie chciał bym żeby mnie w wała nie zrobili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wszystko uzależnione od - województwa, miasta, mechanika i jakie części trzeba wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.