DINO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ten filtr jest w zestawie nic Ci nie musi dodawać podpytaj o Barakudy i nei daj sobie wmówić, ze są gorsze albo coś z nimi nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 A mówił że to dodatkowy koszt. Barakudy możesz podać model konkretny bo nie jestem specem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 a no widzisz zwykłe 115 http://www.phjacus.pl/Y75-BARRACUDA-Wtryskiwacz-pojedynczy-p2394.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ok jeszcze znalazłem coś takiego http://www.alex-sklep.pl/pl/oferta/37-4-cyl_/C032-04-04-00-00/ co o tej listwie myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 to jest to samo, tylko w listwie u Ciebie łatwiej będzie pojedyncze na rozdzielaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 czyli mam rozumieć ze jeśli są pojedyncze to są lepsze ? (zaznaczam jestem nowicjuszem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 są takie same tylko można je ładniej upakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ok to listwę już mam a co możesz powiedzieć o reduktor Reduktor --- STAG AC-R01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 osobiście nie zakładam tych reduktorów, są inne bardziej przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam Gaz założony, sonda lambda wymieniona, sentra śmiga. Zastanawiam sie nad wymianą świec, możecie mi polecić jakieś świece do tego samochodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 to co zaleca producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi