micra01 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam Mam pytanie o alufelgi do micry chce a mianowicie chce zalozyc 15 cali od opla poniewaz takie mam w garazu rozstaw sie zgadz 4x100 tylko ze pytanie brzmi orginalnie w nissanie jest et38 a te maja et49 czy bedzie pasowalo a drugie pytanie jaka szeroosc i profil opony bym musial zalozyc, na felgach mam 185 na 65 wiec chyba nie wejdą Dzisiekuje z góry za odpowiedzi i pozdrawiam Microwiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Podaj następujące dane felgi: ET - podałeś... szerokość felgi - w calach średnicę otworu na piastę - w milimetrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 a znajdziesz te dane na wewnetrznej stronie felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.