Adamski0713 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, Muszę kupić linkę hamulca ręcznego, tylna linka po lewej stronie i poza ASO nigdzie nie mogę jej znaleźć. Według Intercars zamiennik to YAZUKA C71147 ale przejrzałem pół internetu i nie udało mi się niestety nic namierzyć. Może ktoś przypadkiem wie gdzie można kupic takie cudo, ponieważ cena w ASO 405 zł wydaje mi się trochę wysoka jak za jedną linkę. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Są firmy które dorobią każdą linkę,ew.szukaj po nr katalogowym. tu masz link http://nissan4u.com/parts/tiida_sedan/el_sc11x/2007_6/type_11/brake/rear_brake_and_parking_brake_control/illustration_1/ lewa to 36531EM10A ale z dostępnością lipa rzeczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.