patrol Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam, mam takie pytanie chciałbym zamontować silnik mercedesa 3.0TD 177KM do NISSANA PATROLA Y 61 3.0, czy ktoś ma namiar na dobrego fachowca żeby temat ogarnął? Czemu mercedes 3.0td? ...bo posiadam takiego lekko rozbitego w stanie idealnym, proszę o kontakt tel lub sms oddzwonię .Będę bardzo wdzięczny za pomoc i postawię dobrą gorzałkę i oczywiście do tego coś na ząb.Pozdrawiam DAREK (kontakt tel. na priv.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 hmmm a skąd jesteś bo mam ludzi w Koninie którzy ogarniali z tego co wiem taki projekt ... , zdajesz sobie sprawę ,że zamieniasz silniki a moc ci tylko nie zmiernie się zwiększa i nie wiem czy nie będzie stryjka i kija w tej wersji. Zyskujesz 17 KM więcej od tego co już posiadasz , zawsze możesz podrasować swoje czyzero i mieć kasę i coś więcej ... Jak dla mnie to nie opłacalna zmiana i kosztowna jak na 17 kucy więcej .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Terrano-we 3.0Di też się nadaje, nie wiem jak z kucykami A tak przy okazji zapytam, czy wszystkie silniki kręcą się w tą samą stronę? Z tego co słyszałem to mosty od Gelendy odwrotnie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 hmmm nie ma takiej opcji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 E tam nie ma ... na pewno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrol Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam okolice Grójca tel 662 093 658 daj sygnała oddzwonię nara Kolego daj namiar do magików z Konina dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 zadzwonię w poniedziałek... Z kumplem gadałem ,dam ci jego nr. kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzwoniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 tak sprawa obgadana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 @Patrola pytałem, też dałem mu namiar do kogoś ale skoro się dogadaliście to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrol Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Siara swapy ogarnia temat patrol z silnikiem merola cena przekładki ok,ale chyba postawię na bmw silnik lub merola 3,2cdi 197KM Siara gość OK i z nim się dogadałem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maver Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Siara swapy ogarnia temat patrol z silnikiem merola cena przekładki ok,ale chyba postawię na bmw silnik lub merola 3,2cdi 197KM Siara gość OK i z nim się dogadałem pozdrawiam. Hej, możesz się odezwać na privie. Też będę zainteresowany SWAPem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi