mirhof Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 wydaje mi się jak trafisz jak kupiłem rok temu 1.8 z komisu z przebiegiem już 179tyś i jeszcze nic mi się nie dzieje jedynie olej , klocki tył i tyle a dużo jeżdżę tym bardziej że mam gaz jedynie co mnie ner wuje to plastiki pod silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 179 to magiczna liczba Mirka handlarza. Tez z takim kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 179 to magiczna liczba Mirka handlarza. Tez z takim kupiłem. Większość przebiegów u handlarzy to "magiczne" liczby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na chwilę obecną znalazłem 9 ogłoszeń gdzie przebieg samochodu Nissan Primera wynosi 179 000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dla wielu kupujących niestety w wielu przypadkach ważniejszy jest stan licznika niż faktyczny stan techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja niedawno sprowadziłem z Dani, fajną primerkę. Przebieg 210tys, serwisowana do 2014r. (o czym świadczy książka serwisowa). Wersja przedliftowa, 1.9 dci 120KM. 2004r. Białe wnętrze, skóra bananowa, podgrzewane fotele, klima auto, dvd+cd, xenon, spryskiwacze reflektorów, 4x elektryczne szyby, czujnik deszczu, alusy, elek. lusterka, kamera cofania, po wymianie wszystkich filtrów, olejów, pasek klinowy, nowy rozrząd, nowe klocki hamulcowe. Kolor szary. Przygotowany do rejestracji. Ile mógłbym krzyczeć jak bym chciał sprzedać? Fajnie utrzymane nie palone w środku, czysto, z zewnątrz czyste, brak rys, wgnieceń, korozji itp. Aaa i zaponniałem o ściąganym haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja niedawno sprowadziłem z Dani, fajną primerkę. Przebieg 210tys, serwisowana do 2014r. (o czym świadczy książka serwisowa). Wersja przedliftowa, 1.9 dci 120KM. 2004r. Białe wnętrze, skóra bananowa, podgrzewane fotele, klima auto, dvd+cd, xenon, spryskiwacze reflektorów, 4x elektryczne szyby, czujnik deszczu, alusy, elek. lusterka, kamera cofania, po wymianie wszystkich filtrów, olejów, pasek klinowy, nowy rozrząd, nowe klocki hamulcowe. Kolor szary. Przygotowany do rejestracji. Ile mógłbym krzyczeć jak bym chciał sprzedać? Fajnie utrzymane nie palone w środku, czysto, z zewnątrz czyste, brak rys, wgnieceń, korozji itp. Aaa i zaponniałem o ściąganym haku. Skoro taka fajna to dlaczego chcesz sprzedać? Ceny dla porównania znajdziesz na popularnych serwisach motoryzacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli kupiłeś auto z Danii to na pewno to śrot bo znam ten rynek bardzo dobrze sytuacje podatkową i ceny aut w Dani. Warto wejść na Facebooka na konto "Okazje od handlarza" tam jest wiele przypadków że auto w Dani przez użytkownika samochodu duńskiego było cofnięte raz a Polak kupił i jeszcze raz cofnął. (choćby przykład mercedesa CLK) Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez michaell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie mowie ze chce sprzedac, tylko chcialbym zobaczyc ile bym dostal, bo udalo mi sie kupic autko za male pieniadze. I samochod to nie zaden srot tylko dobry samochod, co dowodzi ze samochod mialo jednego wlasciciela i mialo ksiazke serwisowa prowadzona do ostatniego roku i widac kazdy wpis jaki mial przebieg, a w polsce nie byl cofniety bo sam bylem po ten samochod w Dani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No to oby jezdzil jak najdłużej. Nie wiemy ile cie tam kosztował nissan ale jak mówisz ze cena okazyjna to możliwe ze cos z nim bylo nie tak. Mogl miec dobrego dzwona albo cos się w nim psuło i ktos chcial sie pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie istnieje coś takiego jak fajne auto w okazyjnej cenie, egzemplarze w dobrym stanie muszą odpowiednio kosztować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 P12 nie ma dobrych/złych egzemplarzy. Zobacz na forum ciągle te same problemy niezależnie od rocznika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 P12 nie ma dobrych/złych egzemplarzy. Zobacz na forum ciągle te same problemy niezależnie od rocznika . Równie dobrze można to samo powiedzieć o innych markach i ich modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja bede wymieniał P12 na Lagune z 2013 . Oczywiście silnik dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Gdzie i za ile można dziś kupić najnowszą i najbardziej wypasioną P12? Wymieniłbym swoją - mam wersję Visia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 W Holandii jeszcze coś znajdziesz ale to jest już auto do zapomnienia Taki gość jak ty powinien sobie kupić mercedesa cls a nie Primere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jak mercedes to tylko stary SEC, ale to oznacza więcej godzin w warsztacie niż na drodze sentymenty na bok, primera wg mnie fajna ale już za długo tym jeżdzę i denerwuje mnie ze prosta wymiana tulejki to dla miejscowych mechaników misja na Marsa, a ASO tez gdzieś w kosmos z cenami odlatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Flex wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mam zamiar kupić drugą primerkę, najlepiej 1.9dci w kombiaku, proponujecie coś fajnego ? z fajnym wyposażeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja też chce kupić sobie następną primera. Szukaj w Holandii bo tam można trafić w dobrym stanie od pierwszego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Powoli dochodzę do tego samego wniosku. Oglądając samochody w zasięgu (segment C) nie widzę nic co dorównuje nawet ubogiej wersji P12 z początków produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jaki tam wysyp ,u mnie w Itali (Faenza)nie ma zadnegop12 tylko nasz HB i robimy nim zdziwko co to ,Furmanka ma juz na liczydle 309tys km (1.8b/g)i interesuje ludzi swoja linia .....we Francji,Angli i Hiszpani jest p12 na wage u nas w It niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 ogólnie to fajne auto ostatnio gazowałem taką w kombi to przestrzeń jest nawet to się odpycha no i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Tak nasprowadzali tych nissanów teraz ze jadać trase Kraków Katowice zawsze spotyka P12. Zagranicą to już ich nie widać Dzisiaj przejechałem 41 km w Krakowie i spotkałem 6 Primer P12 rekord !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi