addiw17 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Przeszukałem forum i widzę, że ten temat już został poruszony kilka razy. Mianowicie, wyciszenie/mata/filc pod maską Almery N16, silnik 1.8 benzyna, rocznik 2001. Kiedy samochód kupowałem od drugiego właściciela to taka mata była już obecna i po pięciu latach się rozpadła. Chciałem kupić nową, ale ciężko znaleźć. Nie ma ani na Allegro ani na szrocie, a na szrocie byli w ogóle zdziwieni, że ten model miał fabrycznie taką matę. Zauważyłem jednak, że jet cholernie dużo takich mat do Almery Tino. Moje pytanie jest więc takie, czy mata z Almery Tino będzie pasowała do N16, takiej jak opisanej wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 proponuje wykleić matą wygłuszającą, miałem podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie, nie będzie pasowała z Tino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Tino ma maskę o wiele krótszą. Mieszkasz w dużym mieście /w/g opisu w profilu/, to najlepiej podjedź na jakiś szrot i sam się przekonasz i przymierzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addiw17 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dziękuję za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ostanio udało mi się kupić taka matę do N16, było jedyne ogłoszenie w necie i akurat z mojego miasta Już dwie maty mi jakieś zwierzaki zniszczyły :/ Kiedyś to było łatwiej kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.