toruńczyk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak w dalszym ciągu "o ciśnieniu" ... to słyszałem ,że teściowe skutecznie to robią Ale szwagier to też rodzina a ich się nie wybiera ... jednego takiego osobnika (domownika) można tolerować . Tylko Edek ma pecha bo teść i teraz szwagier .... kto następny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nowy,mylisz się.Wątroba nie mięso,szwagier nie rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Teść taki sam jak ten szwagier nie można się odzywać na spotkaniach świątecznych bo cię za***ią swoim Debilizmem na śmierć! Ja mam ciśnienie 2.4 -2.5 i super trakcja Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Może zacznijmy naprawiać świat od siebie? Bo nie ma ludzi bez wad i my też nie jesteśmy doskonali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 I słusznie,bo temat o ciśnieniu i to bynajmniej nie 120/90! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wiecie co, mnie od poczatku takie wypowiedzi o kimkolwiek sie nie podobaly. Zgadzam sie z colinsem, zacznijmy od siebie najpierw. I proponuje aby admin usunal serie ostatnich postow...o co bardzo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W #41 już prosiłem o to ale ... Fajny wątek ! Tylko wtedy już należało go przenieść do odpowiedniego tematu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi