monkahead Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam, Chciałem Wam pokazać jak wyciszyłem schowek pasażera samoprzylepnym filcem, grubości około 4-5mm. Filc został mi jeszcze z poprzedniego auta ale taki kawałek o wymiarach około 0,5m x 1m można kupić wraz z przesyłką już za około 18zł. 1. Fabryczny schowek, goły plastik: 2. Wycinamy kształt w filcu: 3. Wyklejamy schowek filcem, przednią kieszeń: 4. Oraz tylną kieszeń: Cała robota zajmuje około 20 minut. Teraz przedmioty w schowku już nie "latają" i nie hałasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam. Właśnie zamierzam wykleić schowek jednakże myślę o zastosowaniu flocka. Zobaczę jeszcze, bo być może zastosuję inny materiał. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Flock jest bardzo fajny ale pewnie cena też zupełnie inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Nie wiedziałem, że w stolycy takie maty do wyklejania są nieosiągalne. Trzeba będzie zamówić i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.