dziarus Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 panowie potrzebuję namiary na zakład czy też warsztat który przerobi mi wał napędowy . Chodzi o to by go przeciąć przedłużyć o trzy cm i wyważyć . U mnie na końcu świata tego nie zrobię więc będę musiał go wysłać do przeróbki , w necie trochę firm jest ale jeśli ktoś z forumowiczów zna takowy i poleca to wolę z polecenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Z firmy wysyłaliśmy wały od ciężarówek do radomia, ale nie wiem dokłe gdzie (podobno gdzież na terenie łucznika jest ten zakład). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 namierzyłem warsztat blisko mnie jedyne 220 km zawiozłem wał . Niestety wieloklin okazał się zajechany ,do tego jeden krzyżak do wymiany . stanęło na tym że wieloklin plus flasza będzie funkiel nówka do tego nowy krzyżak i przedłużenie, wyważenie koszt to 850 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 namierzyłem warsztat blisko mnie jedyne 220 km W Australii napisałbyś "... po sąsiedzku " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no tak ale te 220 w Australii to po szutrze sama przyjemność a u nas kuźwa wszędzie asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Lemmiemu chyba chodziło, że tu 220 km i "blisko" Ciebie, to jakby było w Austalii to napisałbyś, że jest "po sąsiedzku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 witam jezeli chcesz dalej zrobic ten wał , jest zakład który zajmuje sie przedewszystkim wywazaniem wałów(pare razy pomagalismy im dorabiac części) dorobic koncówke to niejest problem łacznie z ulepszeniem cieplnym i szlifowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.