Gość sashxxx Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 koledzy w na jakiej wysokosci u Was zatrzymuje sie wskaznik temperatury silnika bo u mnie staje troche na ponad polowe i nie wiem czy silnik ma dobra temperature(silnik 2.0 benzyna) POZDROWIONKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 rowno polowa, czasem minimalnie mniej, przy bardzo ostrej jezdzie w upale minialnie powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 U mnie zawsze w połowie i ani drgnie. Raz tylko podskoczyła do czerwonego gdy mi się parownik rozszczelnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 no to dobrze bo juz myslalem ze mam cos z termostatem dzieki za podpowiedz pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 U mnie na polowe nawet nie wskakuje.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EB Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 U mnie trochę poniżej połowy, w upalne dni połowa. Primerki mają bardzo dobrą wentylacje. Nie wiem nawet czy kiedykolwiek włączył mi się wentylator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.