OTI Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 witam forumowiczów. Mam p12 1.8 2003r. Mój problem polega na tym, że po wymianie pierścieni tlokowych, uszczelniacze i łańcucha primera nie odpala. Iskra pojawia się tylko raz w trakcie kręcenia rozrusznikiem i ginie, to samo z wtryskami jest tylko 1 impuls podczas kręcenia rozrusznikiem, pompka paliwa działa. Akumulator był odlaczony kilka dni. Kontrolka od immobiliser gasnie. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 a czujniki położenia wału wałka ? dobrze podłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTI Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak dobrze, przed naprawą palił od strzału. Komp nie pokazuje błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Trudno wyczuć Jakieś zwarcie uszkodzenie wiązek ,, Sprawdz pomiar kompresji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Na noc odlaczony aku może komputer się zresetuje bo juz nie wiem o co chodzi. Po nocy nadal bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 sam to robiłeś czy jak rozrząd dobrze złożony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Juz zrobione. Mechanior o 1 ząbek machnął się na łańcuchu i taki był efekt. Teraz już hula. Dzięki za zainteresowanie tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Spoko czyli dobry trop był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.