Adrian93 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam. Chciałbym Zaprezentować wam jaka różnica jest po obniżeniu i jak bardzo różnią sie wysokości przednich sprężyn. Sprężyny kupiłem na allegro używane za 300 zł. Podczas montażu zdziwiła mnie różnica pomiędzy oryginalnymi a obniżającymi. Pierwszy podgląd i porównanie. Autko nie jest za niskie i nie mam problemów na drodze. Zawieszenie wygodne i bardziej pewne w zakrętach. Śmiało mogli by oryginalnie takie montować na fabryczne 15'' 195/65. Mam oczywiście inne felgi na lato są to 15" (Mogły by być 16'') 195/50 i porobiłem Kilka zdjęć. Oceńcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelgromala Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autko nieźle wygląda po obniżeniu a ja mam pytanie czy jest sens kupować gwint czy wystarczy sprężyny obniżające? Chciałbym zredukować bujanie na zakrętach, żeby pewniej się prowadził. W planach mam odnośnie swojej alemery założenie 16'' z oponami 215/50 i się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookash Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No trochę usiadł, zacnie wygląda, z innej beczki, co to za dokładka pod przednim zderzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian93 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dokładka z Laguny jest uniwersalna bo do wielu aut pasuje. Na szrocie dostaniesz za pare dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ciekawe czy do p12 by taka dokladka pasowala ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookash Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak myślałem ze to od laguny ogólnie bardzo mi się spodobał przód twojej almy kierunki pomaranczowe i zólte halogeny... fajnie to wygląda, nie miej za złe jak ściągne Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek igt Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Super wyglada, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasari Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Trochę odgrzewam temat. Planuję u siebie również założenie krótszych sprężyn, autko dostanie również 16'' felgi. Tutaj nasuwają się moje pytania: Czy te 16 zmieszczą się po obniżeniu samochodu? Aktualnie masz założone 15" felgi i jak się sprawuje? Ocierają czasem czy jeszcze nie miałeś takiej sytuacji? Edytowane 20 Stycznia 2016 przez hasari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazylia Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam Mam pytanie co to za kółko w przednim zderzaku przed lewym kołem? Oraz drugie pytanie światła dzienne to są te o średnicy 7cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian93 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. felgi 16'' spokojnie wejdą nawet bym sie pokusił o 17 z niskim profilem. Małe czarne koło w zderzaku to taki pomysł na łapacz powietrza, troche śmiesznie wygląda z silnikiem 1.5 ale daje rade w upalne dni. Różnica temperatury w komorze silnika a poza jest znacząca. Światła będa mieć do 10 cm max ale warto dołożyć i kupić coś lepszego, bo te przeciekają i ledy sie wypalają. Dodaje pare fotek jak wygląda obniżona almera po paru nowych modach. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Adrian93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziaba.01 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ten Otwór w zderzaku z lewej strony to dolot powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi