michal55568 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam. Niedawno przeczytałem o takim cacku jak kaseta-adapter do radia żeby sobie odtworzyć mp3. Czy jeżeli zakupię taki przedmiot to wymagane jest też przerobienie radia (tzn. montowanie tych kondensatorów na tej płytce) czy mogę włożyć taką kasetę i od razu będzie śmigać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 wkładasz i gra ale jakość licha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 NAwet tego szmelcu nie kupuj. JAkość jak z żelazka,trzeszczy,bassu brak. LEpsza opcja to transmiter FM. Gra czysto na każdej fali,podpinany pod zapalniczke,dziłą pod SD i pendrive'em. Mam taki nawet na sprzedaż Używany 2 msc od 4 leży w szafie.za 25 zł oddam.http://allegro.pl/522-transmiter-1-8-lcd-mp3-mp4-fm-usb-sd-mmc-foto-i5149208677.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Potwierdzam transmiter FM jest najlepszym rozwiązaniem i sparujesz go bez problemu z każdym nawet najstarszym radiem. Ja osobiście używałem swego czasu transmitera FM MP3 i MP4 z ekranikiem 2,4" Miałem na nim poza muzyką teledyski i zdjęcia ponagrywane by na postoju się nie nudziło a podczas jazdy logo auta się wyświetlało. Kaseta o której pisałeś to badziewie zwłaszcza w czasie odtwarzania muzyki. jeśli będziesz chciał się skusić na transmiter z pilotem na kierownicy musisz wiedzieć że ten pilot łapie transmiter gdy jest blisko urządzenia. jeśli przyczepisz go po lewej stronie nie będzie czytał transmitera. Ale gdy dasz go po stronie prawej a transmiter będziesz miał w gnieździe zapalniczki będzie Ok.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mała podpowiedź - raczej nie "napalaj się" na oglądanie tededysków na 2,4" ekranie.... bo za wiele nie zobaczysz - mając transmiter w gnieździe zapaln. Reszta się zgadza..... fajna rzecz - sama tego używam Kaseta, to badziew nad badziewiami.... Nie kupuj tego , nawet za darmo nie bierz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja tam widziałem co prawda w okularach bo wzrok już nie ten, ale no problem! To ma się rozumieć traktować należy wyłącznie jako bajerek ot taki sobie gadżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 teraz nasz nawet Transmitery z funkcja uprzedzenia głośnomówiącego do telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 teraz nasz nawet Transmitery z funkcja uprzedzenia głośnomówiącego do telefonu Słuszna podpowiedź i jakżeż przydatna funkcja, zwłaszcza że rozmowy przez telefon są coraz droższe, w cenniku policji ma się rozumieć. A tak dwa a możne nawet i trzy w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 A ja sugeruję wywalenie fabrycznego radia i wstawienie radia z obsługą mp3. Transmiter też ma ograniczone pasmo oraz dynamikę sygnału. Może i jakość jest nieco lepsza niż kasety, ale dalej to jest przepaść pomiędzy tym co zaoferuje Ci takie nawet najprostsze radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.