andrzej6411 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak w temacie, ciekawy program. Fabryka w Tochigi tam gdzie powstaje 370z oraz przez jakiś czas powstawał 350z. Następne Megafaryki w TV NG środa godz. 18 00/nie wiem czy będzie powtórka/. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez andrzej6411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://www.cda.pl/video/9590569/Megafabryki-Supersamochody-Nissan-GT-R-PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Tochigi Plant - tak mam napisane na certyfikacie mojej 350 vonBubs dał link i teraz każdy sobie zobaczy co i jak Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Obejrzałem wczoraj. piękna sprawa. ps Jaka cyferka w VIN'ie odpowiada za fabrykę? da się to sprawdzić gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nie mam pojęcia, czy i która cyferka odpowiada za to, ale mogę spytać w grupie na fb - jak oni nie będą wiedzieć tzn że żadna ja mam po prostu potwierdzenie na certyfikacie "…..assembled at the tochigi plant" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) niby się da ale ja mam cyfrę 0, a do niej nie ma opisu O_O http://nissanhelp.com/diy/common/nissan_vin.php http://www.mynismo.com/vin.php Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 rzeczywiście, sprawdziłem ze swoim vinem i mam M który odpowiada za Tochigi a na samym początku mam JN1 czyli Japan car Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja sie nie moge za chiny dowiedzieć po tym nr vinu o co chodzi w tym moim przypadku JN1GAAZ33U jak to odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jarek a Tobie nie wstawili przypadkiem czegoś? może VIN wklepali, coś za krótki jest, a silnik jak byś miał SR20DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) ja też taki VIN mam co Jarek. W naszych nie da rady dojść gdzie był produkowany. Ewentualnie nie jest to ujawnione. VIN nie jest opisany przez producenta tylko jak widac przez dociekliwych użytkowników i to bardzo słabo. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi