Gość marcinjc Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Może coś wniosę do tematu bo również wyskoczył mi błąd kata rok temu mam 2,5 benzynę kupiłem kątowy mosiężny emulator sondy oraz wykruszyłem I katalizator w kolektorach. Błąd nie wyskakuje, spalanie takie samo, obroty i wszystko inne ok. Jednak jest trochę głośniej zwłaszcza gdy przyspieszam jest lekko metaliczny dźwięk ale można się przyzwyczaić. Witaj kolego, ja jestem z Włocławka, też mam x traila 2.0i . Jak możesz to daj do siebie mail bo mam kilka pytań do Ciebie . A to mój nowy zakup marcinjc@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 i co Jacek wciąż masz cicho? Jak wsiadasz do innych aut nie ma różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi