kris_wroc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam. Posiadam primere p11 sedan czyli 5 drzwiowe autko. Chciałbym zakupić bagażnik dachowy. Czy ktoś wie jaki on ma być? Zauważyłem ze w aucie nad każdymi drzwiami pod guma są po dwie nagwintowane otwory. Czy one służą do montażu bagażnika? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Znajdziesz takie bagażniki choćby na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_wroc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tylko ja nie mieszkam w pl i w tym jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pozostaje jeszcze ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_wroc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tak ale nie wszyscy piszą do jakiego to modelu. Wlasnie o to chodzi. Zdjęcia rozwiązały by problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właśnie zdjęcia wraz z nazwą producenta znajdziesz na allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=primera+p11+baga%C5%BCnik+dachowy&search_scope=category-620&bmatch=s0-mt-0113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_wroc Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Fazzi ale te bagażniki sa na relingi a ja ich nie mam.;( Witam. Może ktoś mi pomoże ? Witam. Może jest jakiś znawca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.