riddik22 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właśnie wymieniłem sprzęgło w mojej primerze p12 po liftingu. Wszystko jest ok z wyjątkiem 2 rzeczy. Po pierwsze kiedy właczam światła mijania podświetlanie zegraów gaśnie. A po drugie tempomat działa jak światłą mijania są wyłaczone a kiedy je włacze podswietlenie zegarów gaśnie a tempomat sie wylacza i nie ma można go włączyć. Co jest grane? Zauważyłem kolejny problem. Kiedy mam wlaczone swiatla mijania auto automatycznie traci moc. Max predkosc to okolo 80km/h i nie przyspiesza. Jesli wylacze swiatla auto dostaje kopa i nabiera predkosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 kolego gdzieś jest zwarcie, nie grzebali Ci w oświetleniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.