gambiting Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 To na 99% procent to samo co w tamtym roku. A jaką podielibyście decyzje odnosnie mojego pytania wyżej? Auto już jest po gwarancji. Obecny przebieg to 134000. Na Twoim miejscu, zastanowiłbym się ile jeszcze chce mieć to auto. Jeżeli zamierzasz nim jeszcze jeździć przez nieokreślony czas,to chyba bym zrobił poprawkę żeby nie zajechać silnika. Jeżeli jednak myślisz,że będziesz go w przeciągu roku-dwóch wymieniał na inny samochód....to chyba bym tego nie robił. Wiadomo,każda opcja niesie ze sobą ryzyko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoleń Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 To na 99% procent to samo co w tamtym roku. A jaką podielibyście decyzje odnosnie mojego pytania wyżej? Auto już jest po gwarancji. Obecny przebieg to 134000. Mam taka samą sytuację (zmodyfikowany sterownik, bez gwarancji, 150 000 przejechanych km). Nie jadę na akcję serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Zawsze można panewki wymienić prewencyjnie,tyle że nie wiem jak to jest w 2.0(bow 1.5 dość prosta i tania operacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik88 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Czy zostawiając w pozycji włączone światła i wyłączeniu kluczykiem silnika oraz zamknięciu samochodu ma jakiś wpływ na samochód lub światła itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Czy zostawiając w pozycji włączone światła i wyłączeniu kluczykiem silnika oraz zamknięciu samochodu ma jakiś wpływ na samochód lub światła itp.? Po wyłączeniu silnika i zamknięciu drzwi światła przecież gasną więc nie ma poboru prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi