Wiertar Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Witam jestem świeżym użytkownikiem j10 2007. Czujniki u mnie działają ale bardzo cicho, praktycznie ich nie słychać. Muszę przyłożyć ucho do centralki żeby cokolwiek usłyszeć. Mial ktoś może podobny problem, lub ma jakiś pomysł na rozwiązanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma130 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Witam, mam problem z czujnikami cofania, nie działają, nie ma wyłącznika przy lampce, kupiłem już drugą centralkę i nic, na bezpieczniku który jest w bagażniku prąd dochodzi ale do centralki już nie, na żadnym pinie nie ma prądu, już 10 razy rozbierałem tapicerki i nic. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchach Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Witam, tydzień temu w moim QQ J11 okazało się,że po wbiciu wstecznego przestały działać światła cofania, tylne czujniki cofania oraz tylna kamerka. Podczas sprawdzania żarówek okazało się, że po odpięciu obu żarówek w światłach cofania, czujniki i kamerka działają normalnie. Żarówki są sprawne mimo to nie świecą. Może ktoś miał podobny problem, proszę o podpowiedź. Niestety nie wiem który bezpiecznik odpowiada za te światła, pobieżnie sprawdziłem wszystkie i nie znalazłem żadnego spalonego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Wygląda na awarię mechaniczną, włącznika uruchamianego włączeniem wstecznego biegu. Poza tym na forum J11 może byś uzyskał więcej informacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jayben Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 W dniu 19.04.2015 o 21:21, Preacher napisał: Panowie kazdy gdybał i kaźdy dawał pomysły za które dziękuję. Problem rozwiązany po 2 tygodiach szukania. W bagaźniku po lewej stronie przy lampce jest wyłącznik systemu parkowania i żona wyciągając wózek musiała bo wyłączyć a ja byłem przekonany że to wyłącznik oświetlenia nagażnika. Wystarczyło pstryknąć włącznik i system parkowaniadziała! Mega ! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusheeek Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 W dniu 11.04.2015 o 18:07, Preacher napisał: Dzieki za odpowiedzi. A gdzie centralka jest umieszczona ? Dziś szukając problemu ja mam buzzer i centralkę w bagażniku po stronie kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekeR Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Mam Q2+2 i u mnie centralka jest w bagażniku lecz głośnik w klapie , zresztą te czujniki działają jak chcą w moim przypadku włączając wsteczny bieg słychać sygnał ciągły i potem pikanie i to wszystko i tak nie działają bo mogę cofać i nic się nie dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 12 godzin temu, JacekeR napisał: słychać sygnał ciągły Sygnalizuje błąd, prawdopodobnie któryś czujnik padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi