Gość kierownik13 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam wszystkich miłośników tej marki ,mam pytanko odnośnie radia z wyświetlaczem micra k12 rocznik 2005. Kupiłem radio oryginalne na allegro z dodatkowym wyświetlaczem nad radiem.Wymieniając nie znalazłem wtyczki do podłączenia tego sterowania górnego czy ktoś z was przerabiał ten temat,co można z tym dalej zrobić chciałbym mieć ten wyświetlacz podłączony.Pozdrawiam wszystkich i czekam na pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawkoon Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dzień dobry, Mam ten sam kłopot, micra z 2007r kupiłem wyświetlacz i nie mogę znaleźć tej wiązki:/ Czyżby modele po FL miały inną instalację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel0607 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 dołączam się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.