Krakus_E12 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, W związku ze zbliżającym się okresem wakacyjnym może ktoś z szacownych forumowiczów kupował bagażnik bazowy do Notka E12. Proszę o jakieś informację producent, model itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Co prawda nie kupowałem do notka ale polecam bagażniki bazowe firmy Thule, do notka model WingBar, bardzo ciekawy model, dobra jakość wykonania oraz ładnie się prezentuje na samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ze swojej strony potwierdzam wybór Thule Wingbar plus uchwyty Thule 754 plus łapy i zamki (stalowe mnie nie przekonały wyglądem i brakiem rowka T). Wszystko wyszczegółowione jest na stronie producenckiej Thule. Ostatecznie kupiłem oryginalny zestaw Nissana z aluminiowymi belkami (nr KE730-3V010), tylko dlatego że cena była niższa niż najtańsze belki stalowe na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Od dwóch lat mam na dachu zestaw Thule składający się ze stóp wraz z wkładkami dopasowującymi a beli to WingBar. Jest ok choć przednia belka po zdjęciu gumowej osłony i odsłonięciu rowka T świszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanzonum Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Oprócz Thule i bazowego od Nissana coś jeszcze polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Oprócz Thule i bazowego od Nissana coś jeszcze polecacie? A mało tego jest na rynku? Czy to jakaś podpucha kolego? Twój profil jakiś nijaki, pytasz o bagażnik a wiadomo a raczej nie wiadomo do jakiego modelu.!!! Prócz tego, Twój temat odnośnie sprawdzania samochodów z kraju "kwitnącej wiśni" też jakiś .......?!?! - nie wiadomo o co chodzi? I to co najważniejsze-na te dwa posty "0" kultury. Czy jest jakaś wzmianka o przywitaniu się i przedstawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanzonum Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ....Dwa posty zero kultury... Pisze jak BYK...."Nie bić jestem nowy" Pytania normalne. Rozumiem że musisz pokazać kto tu rządzi ( szkolenie przeszedłeś- może nawet w domu ) ale bez przesady............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor12 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Cześć Ja kupiłem miesiąc temu belki poprzeczne Cruz, koszt 350 zł a do tego box Sportac 430 litrów, wymiary 180/78/40 za 770 zł. Ogólnie ok, ale musisz liczyć się ze wzrostem zużycia paliwa oraz hałasu w środku Jeździłem na oponkach 195/55/16 pomyślałem, że jak zmienię na 185/65/15 odczuję różnicę i odczułem. Zużycie paliwa bez zmian, ma lepsze przyśpieszenie ale na zakrętach, opony Kleber, powyżej 100 km/h buja autem jakbym wjechał na lodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazget Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam, w grudniu opisywałem na forum możliwość wykorzystania starszego typu bazy Thule (750) z nowymi "łapkami". Wszystko działa jak należy i można mieć zestaw renomowanej firmy tyle że taniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanzonum Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Cześć Ja kupiłem miesiąc temu belki poprzeczne Cruz, koszt 350 zł a do tego box Sportac 430 litrów, wymiary 180/78/40 za 770 zł. Ogólnie ok, ale musisz liczyć się ze wzrostem zużycia paliwa oraz hałasu w środku Jeździłem na oponkach 195/55/16 pomyślałem, że jak zmienię na 185/65/15 odczuję różnicę i odczułem. Zużycie paliwa bez zmian, ma lepsze przyśpieszenie ale na zakrętach, opony Kleber, powyżej 100 km/h buja autem jakbym wjechał na lodowisko Dzięki Kor12, o to pytałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus_E12 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, Skusiłem się na stalowy nissana i nie żałuję nie szumi, box pasuje idealnie i nie ma problemów z montażem. Koszt no cóż mi się udało za 560 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanzonum Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam, Skusiłem się na stalowy nissana i nie żałuję nie szumi, box pasuje idealnie i nie ma problemów z montażem. Koszt no cóż mi się udało za 560 Pozdrawiam O co chodzi z tym szumem ? te co szumią mają inne przekroje, mniej opływowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi