Cold18 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś z forumowiczów wymieniał może dwumasę na sztywne koło zamachowe i czy w ogóle jest taka możliwość przy dwumasie w 2.0 benzynie? Szukałem w interniecie i udało mi się znaleźć jedynie do silnika 1,9dci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 2.0 nie ma przecież dwumasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cold18 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No właśnie ja też tak myślałem dopóki w mojej Primerze z silnikiem właśnie 2.0 benzyna nie poszła. Jak mechanik do mnie zadzwonił to myślałem że sobie jaja robi Mało tego do diesla koszt to 2,5tys zł a do benzyny 5tys. Poczytaj w internecie, jest to dość ukryta informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Mój mechanik twierdzi że można Odnośnie twojej sytuacji to 2,0 był popularny w UK możesz szukać używki w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cold18 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No właśnie wymieniłem na używkę ale nie do końca jestem z niej zadowolony, nie wyczuwalne jest praktycznie półsprzęgło, chyba że wystarczy to w jakiś sposób ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.