Raffaello77 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam Mam pytanie, czy może orientuje się ktoś czy progi do Nissana Primery WP11 r.99 (przed liftem) pasują do primerki po lifcie r2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To samo tylko brak w progach przed liftem otworów na spinki do zamontowania osłon progów trzeba wiercić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffaello77 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To samo tylko brak w progach przed liftem otworów na spinki do zamontowania osłon progów trzeba wiercić . Ok dzięki, nigdzie nie moge dostać progów po lifcie, a do 99r. są po 100zł i tak sie zastanawiałem czy sie nie wkopie jak kupie Pozdrawiam Qrcze, byłem zapytać ile założenie progu, który kupiłem, a oni do mnie co kupiłem bo próg składa się z 3 części........ hmmmm, mnie wpad lewarek jak podnosiłem do zmiany koła i kupiłem tzw reperaturke progu, wydaje mi sie że to środek progu ale może tylko mi sie wydaje........ http://allegro.pl/progi-prog-nowy-prawy-nissan-primera-p11-96-99-i5212529899.html Pytanko czy to wystarczy czy jeszcze coś mam do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissanek94 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 400zł strona +350 lakierowanie , jeśli policzą więcej odwiedź inny warsztat (Góra Kalwaria cenowo) ciekawy jestem tych 3części co mieli na myśli. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 kosmiczne ceny.. w lubelskim malowanie obu progów 250zł i to dobrze, a nie partactwo, montaż mniej jak 4stówy za obie strony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.