Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

350z czarny mat

Symbiod
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu zakończona zmiana z srebrnego meta. na czarny mat

Nowe zderzaki i to tyle na początek.

3.jpg

2.jpg

1.jpg

teraz czas na skórę i sprzęt grający :)

Pozdrawiam Grzegorz

wydech masz seryjny? bo przy zmienionym tylnym zderzaku przydał by się nowy

zmień felgi i będzie się działo 

seryjny, a felgi będą jak będzie więcej pieniążków :) muszę wymienić i to szybko lampy przednie, wtedy przyjdzie pierdolnięcie :D

Też mam Z-tkę w czarnym macie :wave: I szczerze współczuję dbania o ten lakier :devil:

jakoś to będzie :) słyszałem ze ciezko o to dbać... teraz się przekonałem :D ale raz na miesiąc z garażu można wyjechać :D hehe

Kolor spoko, fakt wygląda groźnie, ale przedni zderzak w ogóle do mnie nie przemawia i felga zdecydowanie za mała :(

+ polecam dać tylne szyby na przyciemnianie ;) bedzie LUX

Edytowane przez TheMan

Ja się waham czy zderzak mi się podoba czy nie, ale jestem bardziej na plus :) Brakuje według mnie tylko emblematu Z który by dopełnił całość, ale to kwestia gustu.

fakt, osobiście brakuje mi znaczka ale też czasu na to wszystko :) szybkę bardzo ale to bardzo chciałbym przyciemnić, co do felg, te co mi się podobają to kosztują majątek :)

Mam 2 końcówki od r35 gtra jakbyś chciał bo ten tył musisz czymś wypełnić

czyli co masz? :D końcówki czyli coś z wydechem?

o właśnie. podziel się kosztami jak możesz. Ile oklejenie? ile zderzaki? gdzie kupiłeś?

może kogoś zachęcisz? :D

Edytowane przez vonBuBs

o właśnie. podziel się kosztami jak możesz. Ile oklejenie? ile zderzaki? gdzie kupiłeś?

zderzaki z tego co widze  sa z alledrogo po 499 ;p

Dokładnie zderzaki z allegro po 5stówek od tego samego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user.php?uid=12021876, miała być jeszcze maska z wlotami powietrza ale nie polecam robienia zakupów u http://allegro.pl/show_user.phpuid=5797472

Malowanie, nie oklejałem, kosztowało mnie 6000zł w tym ten sam lakiernik malował alufelgi, co przełożyło się na następujące koszty, farba 1000zł, alufelgii 500zł, nadwozie 4500zł, no i wspomniane zderzaki 1000zł.

Dzięki wszystkim za pełno ciekawych pomysłów w stylu "co dalej" :) na pewno wykorzystam wasze spostrzeżenia pasjonaci ;) pozdrawiam i miłego weekend

Mi się własnie podoba brak emblematów, gdybym robil coś od zera, to zdjąłbym wszystkie emblematy z karoserii (poza znaczkami Z na przednich błotnikach). Wg mnie w tym czarnym macie, ten tył bez emblematów wyglądalby lepiej. Ewentualnie pomalowalbym emblematy na czarny mat też (u siebie pomalowałem). 

post-73020-0-40023500-1429622726_thumb.jpg

faktycznie ma to sens ale chyba bardziej u Ciebie niż u mnie ;), jednak coś się świecić musi na mojej gablocie ;D - klamki, wentylki, znaczek tylni, może alusy jak bede wymieniał to się okaże czy chromowane, teraz czas na wnętrze!