kris_wroc Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam. Kupiłem bagażnik dachowy i mam problem z montażem. Chodzi o to w jakim miejscu mam go przykręcić. Czy znajdę tu kogoś to juz to robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 a w czym masz problem.. jak otworzysz drzwi to pod uszczelką ( nad drzwiami ) masz takie otwory zapewne jeszcze zaklejone i możesz sugerując się tymi otworami ustawić sobie bagażnik na dachu i przykręcić uchwyty lekko, wyregulować belkę żeby na środku była i dokręcić dokładnie, później z tyłu tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_wroc Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ale ja posiadam bagaznik bez tych śrub. Czyli go ustawić w tej pozycji co otwory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.