ushiromawashi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, ma ktoś może orient jakie maks szerokie oponki mogę wsadzić do notka? 205 wejdą? z góry dziena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja u siebie mam 195/16 i jest sporo luzu tak, że 205 zmieści się swobodnie. Nadmienię, tak dla informacji, że producent nie przewidział aż tak szerokich opon do tego pojazdu; http://samochody.mojeauto.pl/nissan/opony/nissan_note.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ushiromawashi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Spoko, Dziena za odp. Wiem właśnie że producent maks chyba 195, ale ja lubię szeroko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Notes ładniej wygląda (z tyłu) na szerszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.