Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Szarpie podczas zapalania

jarekooo

Rekomendowane odpowiedzi

szarpie samochodem tylko podczas zapalania. Stalo sie to po naprawie- wymiana wienca zebatego, naprawa rozrusznika,wymiana sprzegla.Podczas gaszenia nie szarpie - samochod jezdzi normalnie , na biegu jalowym pracuje normalnie. Podczas diagnostyki komputerowej nie ma bledow.

Wyjmowany podczas reperacji byl silnik i skrzynia biegow.rok temy bylo wymieniane podwieszenie skrzyni biegow.

nissan almera 1.8, 114 kM, hatchback, 2001 r. przebieg 170 tys km.

Podczas zapalania czy po uruchomieniu silnika? Czy są problemy z uruchomieniem silnika?

Podczas zapalania czy po uruchomieniu silnika? Czy są problemy z uruchomieniem silnika?

szarpie calym samochodem  podczas pracy rozrusznika- potem nie

szarpie calym samochodem  podczas pracy rozrusznika- potem nie

zapala ogolnie pieknie

Problem tkwi wg mnie właśnie na połączeniu tych elementów, prawdopodobnie coś zostało źle zmontowane. W ramach gwarancji udałbym się do warsztatu w którym usługa ta była wykonywana

Problem tkwi wg mnie właśnie na połączeniu tych elementów, prawdopodobnie coś zostało źle zmontowane. W ramach gwarancji udałbym się do warsztatu w którym usługa ta była wykonywana

dzieki ale wolalbym wczesniej sam wiedziec co jest grane

Tak jak napisałem powyżej, problem to współpraca rozrusznika z wieńcem zębatym na kole zamachowym

Tak jak napisałem powyżej, problem to współpraca rozrusznika z wieńcem zębatym na kole zamachowym

a czy aby nie jest problemem zawieszenie silnika lub skrzyni biegow?

szarpie samochodem tylko podczas zapalania. Podczas gaszenia nie szarpie - samochod jezdzi normalnie , na biegu jalowym pracuje normalnie.

Tu masz odpowiedź na swoje pytanie, gdy był problem z zawieszeniem lub skrzynią problem występowałby cały czas

Tu masz odpowiedź na swoje pytanie, gdy był problem z zawieszeniem lub skrzynią problem występowałby cały czas

przepraszam i dziekjuje za pomoc ale nadal mam watpliwosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...