jarekooo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 szarpie samochodem tylko podczas zapalania. Stalo sie to po naprawie- wymiana wienca zebatego, naprawa rozrusznika,wymiana sprzegla.Podczas gaszenia nie szarpie - samochod jezdzi normalnie , na biegu jalowym pracuje normalnie. Podczas diagnostyki komputerowej nie ma bledow. Wyjmowany podczas reperacji byl silnik i skrzynia biegow.rok temy bylo wymieniane podwieszenie skrzyni biegow. nissan almera 1.8, 114 kM, hatchback, 2001 r. przebieg 170 tys km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podczas zapalania czy po uruchomieniu silnika? Czy są problemy z uruchomieniem silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekooo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podczas zapalania czy po uruchomieniu silnika? Czy są problemy z uruchomieniem silnika? szarpie calym samochodem podczas pracy rozrusznika- potem nie szarpie calym samochodem podczas pracy rozrusznika- potem nie zapala ogolnie pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Problem tkwi wg mnie właśnie na połączeniu tych elementów, prawdopodobnie coś zostało źle zmontowane. W ramach gwarancji udałbym się do warsztatu w którym usługa ta była wykonywana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekooo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Problem tkwi wg mnie właśnie na połączeniu tych elementów, prawdopodobnie coś zostało źle zmontowane. W ramach gwarancji udałbym się do warsztatu w którym usługa ta była wykonywana dzieki ale wolalbym wczesniej sam wiedziec co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tak jak napisałem powyżej, problem to współpraca rozrusznika z wieńcem zębatym na kole zamachowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekooo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tak jak napisałem powyżej, problem to współpraca rozrusznika z wieńcem zębatym na kole zamachowym a czy aby nie jest problemem zawieszenie silnika lub skrzyni biegow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 szarpie samochodem tylko podczas zapalania. Podczas gaszenia nie szarpie - samochod jezdzi normalnie , na biegu jalowym pracuje normalnie. Tu masz odpowiedź na swoje pytanie, gdy był problem z zawieszeniem lub skrzynią problem występowałby cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekooo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tu masz odpowiedź na swoje pytanie, gdy był problem z zawieszeniem lub skrzynią problem występowałby cały czas przepraszam i dziekjuje za pomoc ale nadal mam watpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.