pulchny Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam taki temat mam czy którys z was dopasowywał juz tłumiki do terrano 3.0 v6, z czego pasują ewentualnie gdzie mozna dostac orginały szukam na allegro i olx ale w temacie T1 v6 bida z nędzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Można kupić tylko dwa ostatnie elementy wydechu reszta tylko oryginał tyle informacji z mojej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pojemnościowo podeszły by z maximy lub patha, rury to jedynie sztukowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulchny Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Łysy wybacz ze zapytam chodzi o tlumik koncowy i srodkowy ,jesli tak to jak to u tobie cenowo wychodzi,moje szpece z hurtowni nic nie znalezli badz nie szukali dobrze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dam jutro znaç z dokładną cenà Środkowy i końcowy 580 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belmoth Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja znalazlem za 641 w ekatalogu... a musze jakis dopasowac... a z patka z jakiego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Również mam cały układ do wymiany dawajcie znać, jeśli ktoś ma namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio999 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A ja tam rzezbiłem od jakiegoś dostawczaka, mam tylko jeden końcowy i dotego kończy się przed dyfrem. Spalin do środka nie zaciąga, jest cichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Myślałem, żeby od każdej głowicy osobny poprowadzić ... tylko nie wiem co na to sonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio999 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A zabawy to było jak Sasa robiłem! Nic nie pasowało, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Redzikowi w TDI też wydech przeszkadzał ... ale nie o tym temat Chyba jednak pozostanę przy tradycyjnym kształcie wydechu, tylko z KO bym zapodał (oczywiście same rury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Andrzej Gruchot ANTPOL ul szkolna 38 63-421 Ludwików antpol.com.pl tel.604665832 zapytaj tam o tłumik może będą mieli jak kupowałem u nich to dostałem wszystko z uszczelkami, wieszakami, śrubami i gwarancją więc może akurat mają albo dorobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi