Majkelo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dzisiaj po przekręceniu kluczyka, wywaliło mi komunikat. Po jego przetłumaczeniu, myślałem że to jest serwis. Więc wszedłem w menu serwisowe, i zresetowałem przebieg w menu 'Service'. Wyszedłem z menu serwisowego a tu komunikat nie znikł. Więc wyłączyłem stacyjkę i jeszcze raz, i cały czas to samo. Co na to poradzić? Żeby komunikat znikł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 http://nissan.podyskutuj.pl/nissan-primera-1-9dci-120k-2003-komunikat-serwisowy-t27.html#p142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dzieki o to mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekj59 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dzisiaj po przekręceniu kluczyka, wywaliło mi komunikat. Po jego przetłumaczeniu, myślałem że to jest serwis. Więc wszedłem w menu serwisowe, i zresetowałem przebieg w menu 'Service'. Wyszedłem z menu serwisowego a tu komunikat nie znikł. Więc wyłączyłem stacyjkę i jeszcze raz, i cały czas to samo. Co na to poradzić? Żeby komunikat znikł? you have reached the preset mileage-osiągnięcie zadanego przebiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Trochę po fakcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.