BarracuDa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wec tak silnik to 2.0 skrzynia 6b Tylko i wylacznie na zimno jak ruszam przy ok 30kmh jest takie jakby klikniecie? Z okolic napedu moze skrzyni? a moze cos w lewym przednim kole .. Ogolem wszystko pieknie chodzi i nie wskazuje na nic co bym mogl pomyslec ,ze cos sie spier.... Moze wiecie znacie ten przypadek moze to normalne moze to jakis czujnik w kole czy cos... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 zdublowałeś temat, jeden wywaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wlasnie pisalem w zdublowanym temacie prosbe o kasacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Momim zdaniem wszystko ok. , przy tej szybkosci zaczyna dzialac ABS i w różnych autach mialem takie klikniecie zawsze , raz slychac to glosniej a raz prawie wcale . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 U mnie dokładnie ten sam objaw tylko jakbym otarł podwoziem o piasek taki odgłos i tez sie dowiadywałem ze to ABS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Niebawem bede zmienial klocki wiec tam popatrze Czekam na klocki...I tak sobie pomyslalem czy to nie aby dwumas? W tym silniku jest chyba to ustrojstwo ale objawy chyba bylyby inne? 29.05.11 Przy wymianie klockow nic nie zauwazylem, problem a wlasciwie halas jest nadal. Zauwazylem,ze pomiedzy skrzynia a silnikiem jest klopelka oleju -chyba silnikowego bo od skrzyni (ktory tez wymienilem) jest koloru zlotego wiec tak sie zastanawiam czy to czasem nie wysprzeglik daje du.y? Sprzeglo i skrzynia chodzi ok ale czasami bieg 2 lub 4 troche jakby czuc wiekszy opór.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.