agat1092k3 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 WitamPrzejrzałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.Mając wolny czas i dobrą pogodę zabrałem sie do próby wymiany żarówki w tylnej lampie. Oglądnąłem dokładnie, znalazłem dwa wkręty widoczne po otwarciu tylnych drzwi, odkręciłem i zacząłem szukać co by tu jeszcze odkręcić, bo lampa nie odeszła od nadwozia. Ale nic nie znalazłem. Czy ktoś wie, w jaki sposób można wymienić żarówki w tylnych lampach? Co trzeba jeszcze zrobić oprócz odkręcenia tych dwóch śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie wiem z jakiego roku masz Vanetkę. Odkręcasz dwie lub trzy wkręty (w nowszych trzy). Wystarczy ją teraz wysunąć do siebie. Lampa posiada bolec, który jest wciśnięty w zatrzask. Równo wysuń lampę i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agat1092k3 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dzięki. Z 1998 roku (dwie śruby) - właśnie sie bujam z wymianą świec żarowych no i jest problem. Ale to osobny temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.