amper Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Czy widział ktoś z was P11 z silnikiem od innego nissana. Chciałbym zrobić taki projekt by do mojej p11 wsadzić silnik RB26DETT i zmodyfikować zawieszenie itd. Czy zna ktoś z was osobe co sprowadza silniki do nissana. prosze o cynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dck Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Czy widział ktoś z was P11 z silnikiem od innego nissana. Chciałbym zrobić taki projekt by do mojej p11 wsadzić silnik RB26DETT i zmodyfikować zawieszenie itd. Czy zna ktoś z was osobe co sprowadza silniki do nissana. prosze o cynk. napisz do https://pl-pl.facebook.com/coobcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 allegro tam masz silniki jakich szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 na allegro nie dostane porady jaki wsadzić:P:P wiem ze allegro istnieje i ma się dobrze jeszcze nie mam zaburzeń czasoprzestrzeni by nie umieć zapytać wujka Google bo jako student pytam go co chwile. chce porady wrąbać pieniądze w błoto każdy głupi potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 wszystko da się wsadzić. Zależy jaki masz fundusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 fundusz właśnie jest do ustalenia chce orientacyjnie wiedzieć czy warto czy nie warto jak zmodyfikować teraz zawieszenie by wszystko grało co mogę zrobić sam a czego nie. Ps.ten klub z facebooka to nie ogary nawet nie potrafią odpisać na wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Czytałem kiedyś o tym na jakimś zagranicznym forum. Jednogłośnie wszyscy doszli do tego że wstawienie RB26DETT czy nawet RB25DET do primery nie ma sensu. Koszt takiej operacji z kosmosu + bardzo dużo rzeźbienia. Zdecydowanie lepiej dorwać zdrową SR20`kę, zakuć i doładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 a jakbyś chciał mocną SRke to odezwij się do mnie bo planuje się rozstać ze swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.