Gość nismo Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 witam mam problem z nissanem p12 1.8 .po puszczeniu gazu silnik nie zwalnia rowno tylko szarpie i huczy.np na 2 biegu na 3000 obrotów jest to bardzo wyczuwalne. problem wystepuje na wszystkich biegach proporcjonalnie np na piatym biegu przy 3000 jest to samo ale mniej wyczuwalne.ponadto silnik pracuje głosniej .Panowie wspomóżcie wiedzą. hao panowie witam mam problem z nissanem p12 1.8 .po puszczeniu gazu silnik nie zwalnia rowno tylko szarpie i huczy.np na 2 biegu na 3000 obrotów jest to bardzo wyczuwalne. problem wystepuje na wszystkich biegach proporcjonalnie np na piatym biegu przy 3000 jest to samo ale mniej wyczuwalne.ponadto silnik pracuje głosniej .Panowie wspomóżcie wiedzą. hao panowie 30 wyswietlen i zadnej odpowiedzi.ciezki orzech do zgryzienia widac witam mam problem z nissanem p12 1.8 .po puszczeniu gazu silnik nie zwalnia rowno tylko szarpie i huczy.np na 2 biegu na 3000 obrotów jest to bardzo wyczuwalne. problem wystepuje na wszystkich biegach proporcjonalnie np na piatym biegu przy 3000 jest to samo ale mniej wyczuwalne.ponadto silnik pracuje głosniej .Panowie wspomóżcie wiedzą. hao panowie 30 wyswietlen i zadnej odpowiedzi.ciezki orzech do zgryzienia widac niema nikogo kto mógłby cos chociaż zasugerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jaki przebieg? Może łańcuch rozrządu się naciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz12 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nie wiem jak benzynka chociaz mialem peugeota 309 ale nissan to nissan, a jak wygladaja obroty na biegu jałowym jak zapalisz.instalacja gazowa zalozona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie wiem jak benzynka chociaz mialem peugeota 309 ale nissan to nissan, a jak wygladaja obroty na biegu jałowym jak zapalisz.instalacja gazowa zalozona? na biegu jałowym cichutko równo i stabilnie na biegu jałowym cichutko równo i stabilnie gazu nie zakładałem nigdy na biegu jałowym cichutko równo i stabilnie gazu nie zakładałem nigdy przebieg 200 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz12 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Sprawdz dzialanie silnika krokowego,podpinales pod komputer moze tam cos wyjdzie,sprawdz uklad podcisnienia,moze gdzies cos jest nieszczelnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.