Ostrich Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Bede zakladal nowa tapicerke siedzen i przy okazji wloze maty grzewcze. Jestem na etapie kompletowania czesci. Znalazlem na portalu aukcyjnym wlaczniki od Primery P 11 i P12. Zastanawiam sie ktore z tych dwoch byly orginalnie montowane w Terrano. Bede wdzieczny za podpowiedz oraz info odnosnie innych czesci potrzebnych do tej przerobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 U mnie (ale w T1) są takie: pozycja "I" to podgrzewanie samego siedziska pozycja "II" ... siedzisko + oparcie ale w 100% pewien nie jestem czy dokładnie tak to działa aha, jest jeszcze pozycja środkowa "0" - wyłączone oraz diody: zielona i czerwona sygnalizujące włączenie 1-go lub obydwu obwodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ja mam podobne do tych z pierwszego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ja to bym dał nagrodę temu projektantowi co dał te wyłączniki w tym miejscu co są w T2 ... można ciągle jeździć ze włączonym grzaniem np. fotela pasażera i tylko prąd żre , a dioda jest widoczna tylko po ciemku Mam całkiem podobne do tych na pierwszej focie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zastanów się czy jest sens ... Jako osoba która to przechodziła ( mam zrobione to na oryginalnych klawiszach pierwsze zdjecie od Ciebie ) nie radzę. Same klawisze nic nie dają musisz mieć jeszcze moduły albo jakieś przekaźniki czasowe. Maty muszą miec termostat wbudowany zeby ci się tyłek nie zjarał. Jako doświadczony w temacie , bo zawodowo zajmuję się tapicerką samochodową , radze skorzystaź z gotowego zestawu znajdziesz takie na allegro w cenie około 350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 U siebie w aucie mam ori grzanie , a dla żony kupiłem (zachciewna istota ) maty za 35zl http://tomas-tuning.com/akcesoria-zimowe-mata-grzewcza-12v-maty-grzewcze-podgrzewana-na-fotel-o_l_297_853.html i ...i cholera kiedy ja jeszcze marznę na skórzanej tapicerce , to u niej po dosłownie 30s mata jest ciepła i grzeje jak diabli! Ja wiem że mój element grzejny ma do zagrzania jeszcze skórę fotela ale szczerze , to w następną zimę zainwestuję 35zł i taką matę kupuję do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie, grzanie pupy może "naruszyć" materiał genetyczny przechowywany między nogami. Lepiej 2x się zastanowić zanim się maty zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 W życiu przychodzi taki okres kiedy potrzeba posiadania owego "pełnowartościowego materiału genetycznego" przegrywa rywalizację z komfortem Ale chyba wolałbym pozostać przy wersji słabo dogrzanej niż siadać na ruszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 W TII u mnnie, bylo grzanie na zasadzie mocne/wyłącz/słabe. Jak już to wymienić na fotele z matami, większe i wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Niedawno zanabyłem za bezcen skórzany komplet foteli i kanap z Grand Cherokee WJ Niby full wypas - pełna elektryka ale podgrzewane nie są Przełożę maty z oryginalnych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi